Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Over PaardenNET

Over PaardenNET

PaardenNET is een digitale ontmoetingsplaats en ondersteunt paardenhouders bij het zoeken en delen van nieuws, informatie, kennis en ervaring. Daarnaast is PaardenNET een geschikte plek om collega-paardenhouders en deskundige experts uit de sector te ontmoeten. Iedereen die betrokken is bij de paardensector kan zich aanmelden bij PaardenNET.
 
Aanmelden
Wilt u deelnemen aan een netwerk/studiegroep of op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten? Meld u zich hier kosteloos aan voor PaardenNET. U ontvangt dan vier keer per jaar onze nieuwsbrief.
 
Digitale ontmoetingsplek
De website van PaardenNET is voor paardenhouders en andere sectorpartijen de plek om:

  • collega-paardenhouders te ontmoeten
  • informatie en kennis te vinden, te plaatsen en uit te wisselen
  • groepen te vormen op basis van soort bedrijf, vragen, plannen, ideeën, etc.
  • aan te sluiten bij bestaande studiegroepen en NETwerken.

De website van PaardenNET staat in verbinding met andere ondernemersnetten uit de agrarische sector. Het is daarom mogelijk om contact te leggen met ondernemers en deskundigen uit andere agrarische takken. Ook is de kennis van de aangesloten ondernemersnetten beschikbaar voor deelnemers van PaardenNET. Gebruik hiervoor de zoekfunctie.
 
Samenwerking
PaardenNET streeft naar optimale samenwerking met alle partijen in de sector. Wanneer u geïnteresseerd bent in samenwerking neemt u dan contact op met de beheerders.